rafiki, czyli dużo gorzej niż było w wakacje?
Jak objechać korek w Częstochowie?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwadorafiki, czyli dużo gorzej niż było w wakacje?Pisał Sebastian
Komentarz
-
-
SS, dzięki
Najbardziej mi zależy na 6-tej rano 8)
GDDiK na swoje stronie -> http://www.gddkia.gov.pl/pl/10/serwis-dla-kierowcow ma czysto :twisted:
Komentarz
-
-
Agamek12, już zatankowałeś?
[ Dodano: Sro 08 Sty, 14 14:11 ]
bzyq_74, ja nie patrzę na te mapy bo na Targeo też remont u nas nie jest zaznaczony Chociaż, jak na tarego.pl włączysz "trafik" to się wyświetla kierunek na Warszawę na czarno, znaczy stoją
[ Dodano: Sro 08 Sty, 14 14:13 ]
chociaż u mnie za oknem spokój a też pokazuje, że korek ten internet :shock:Pisał Sebastian
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez SSZamieszczone przez Agamek12Dokupić Ci parę literków? :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sro 08 Sty, 14 14:18 ]
rezerwa mi świeci więc te 50l wejdzie
Komentarz
-
-
Wczoraj rano okolo 7:30 na Warszawe praktycznie bez stania.
Powrot okolo 17 i tu pojawia sie zagadka. Po co ludzie stoja na prawym pasie. Tam sa ciagle dwa pasy, problem jest tylko jeden. Lewy pas ma 1,5metra szerokosci, wiec teoretycznie nie da sie po nim jechac. Barany z prawego pasa nie maja zamiaru jechac blizej marginesu, tylko blokuja dwa pasy i robi sie korek. Nie da sie wpuszczac na przemian przy samej zwezce jak jada obok siebie dwie osobowki. Rozumie ze jak jedzie ciezarowa to jest jakis tam problem. Oczywiscie zaraz za pierwszym zawijasem droga jest PUSTA
Korek na Warszawe zaczynal sie jakies 2km przed Auchan :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftWczoraj rano okolo 7:30 na Warszawe praktycznie bez stania.
Powrot okolo 17 i tu pojawia sie zagadka. Po co ludzie stoja na prawym pasie. Tam sa ciagle dwa pasy, problem jest tylko jeden. Lewy pas ma 1,5metra szerokosci, wiec teoretycznie nie da sie po nim jechac. Barany z prawego pasa nie maja zamiaru jechac blizej marginesu, tylko blokuja dwa pasy i robi sie korek. Nie da sie wpuszczac na przemian przy samej zwezce jak jada obok siebie dwie osobowki. Rozumie ze jak jedzie ciezarowa to jest jakis tam problem. Oczywiscie zaraz za pierwszym zawijasem droga jest PUSTA
Korek na Warszawe zaczynal sie jakies 2km przed Auchan :lol:
Dziś wracam ~15.30 do W-wy - ciekawe ile czasu będę stał... :?
Komentarz
-
-
I tez robi sie korek, bo szlachta twierdzi ze trzeba jechac jednym pasem i to jest jedyne sluszne rozwiazanie, ktore generuje zaledwie 7km korka.
W Tychach jest podobny sajgon, zwezenie z 3(4) pasow do 1, ale nawet to idzie 1na1. Tylko tam wydaje mi sie, ze kiedys stanela policja raz, drugi i skonczylo sie kozakowanie z blokowaniem lewego pasa 3km przed zwezeniem
Komentarz
-
-
Maicroft, zgadza się, sam byłem świadkiem jak policja się ustawiła przed zwężką na zjeździe z 86 na S1 i jakoś wszystko inaczej wyglądało. Natomiast kiedyś jak tamtędy jechałem, to akurat w stronę zwężki leciała karetka na sygnale. Korek na obu pasach, ale oczywiście tylko 10-20% wiedziało, że trzeba do marginesu zjechać i zrobić przejazd :roll:
Komentarz
-
-
u mnie jakoś gładko przeleciała Częstochowa
w nocy na Śląsk około 2.30 ruch zerowy
w dzień do Warszawy około 11.00 przejechałem na miękkokliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz